Нашата История

Обичаме да пием билков чай! Обичаме и да пътуваме и когато ходим някъде си поръчваме билков чай. От дългия ни опит разбрахме: Че все още са много малко натуралните билкови чайове, които без да съдържат синтетични аромати и добавки, могат да носят наслада. Трябва да се върнем назад към природата и да се възползваме от това което тя ни е дала! Но билковият чай не трябва само да е полезен, а трябва да доставя удоволствие, да носи наслада за сетивата и истинско преживяване с богат и пъстър аромат. Едновременно с това да бъде натурален и здравословен.

В къщи ние си купувахме билки, с които правехме наши собствени рецепти и посрещахме приятели. И бяхме прекрасно изненадани, когато приятелите ни (обикновено не пиещи чай) опитвайки нашите рецепти възкликваха: “Това е друго! Много ни харесва! С удоволствие ще пием такъв чай!”. Това ни зареди със смелост да поискаме да кажем на всички:

Нека забравим предразсъдъците си за билковия чай! Чаят не е това което беше! Чаят може да бъде здравословен и заедно с това да е завладяващ! Да ни стане любим! Да ни накара да хидратираме и поддържаме тялото си здраво с удоволствие!

 

И така започна всичко. Открихме фирма която да ни доставя качествени натурални съставки и да изпълни нашите рецепти превъзходно! Предлагаме ви нашите пет уникални вида чай, които са: Пъстро каркаде, Цветна липа, Ментов полъх, Деликатен ройбос и Джинджифилов нюанс. Освен основно изброените съставки те включват в себе си още: Роза Дамасцена, Кардамон, Жасмин цвят, Жен шен, Звезден анасон, Канела, Куркума, Портокалови кори, Карамфил и още много други полезни и ароматни билки. Богатият състав и аромат повдигат настроението и внасят топлина! И не забравяйте: Билковият чай хидратира тялото и му набавя необходими минерали и антиоксиданти, и не съдържа кофеин.

Билковият чай не е само напитка, той е преживяване! Магия от сърцето на природата!