Няма по-хубаво нещо от чаша ароматен билков чай! Наслада за сетивата и пътешествие за въображението, разтворени в чаша гореща вода! Магия от сърцето на природата! Билковият чай не е само напитка, той е преживяване! Дълго пътуване сред неповторими моменти!

Билковият чай е запарка или отвара от лековити растения. За разлика от всички други видове чай той не съдържа кофеин. Билковият чай хидратира тялото и му набавя необходими минерали и антиоксиданти. Той е много полезен за здравето и се консумира от древни времена.

Всяка билка има свои качества. Сушени цветя, листа, плодове, семена, стръкчета – всяка част на растението може да се превърне в еликсир за душата и тялото. Освен традиционните за региона ни билки, многобройни ползи можем да извлечем и от пропътувалите хиляди километри лековити растения.

Билковият чай е консумиран от древните индийци, китайци, египтяни, гърци, римляни и населението в Близкия изток. През последните години билковия чай отново придоби голяма популярност заради своите очевидни ползи за здравето.

Богатият състав и аромат повдигат настроението и внасят топлина.

Нашите рецепти са хармонична палитра от противоположни елементи. Пъстри и балансирани букети от аромати!
Напълно натурални, без добавени оцветители, без синтетични  аромати и без подсладители и консерванти.

Нека се върнем назад към природата и се насладим на това което тя ни е дала! Да дадем на тялото си леки и полезни неща и да го улесним в този пренаситен от изобилие живот. Билковият чай е здравословен начин да се разтоварим от излишни неща!

За тези които искат да подсладят ароматния букет на чая и едновременно искат да запазят напълно здравословна линия, препоръчваме да добавят малко мед или малко стевия (натурален заместител на захарта).

Билковият чай е нискокалорична и полезна за фигурата напитка. Липсата на кофеин, богатият вкус и аромат го правят подходящ и любим на всички!

Когато липсата на енергия се събуди заедно с теб или ти се обади умората на дългия ден, дай си малко време за топла прегръдка! Направи си чаша чай, вдишай аромата, отпусни се и дай на тялото си малко свежест!